Hem > Högskolestudier > Otäckt samspelta..

Otäckt samspelta..

Högskolan Väst 20121128

En dag som flöt snabbt.. Nästan lite för snabbt. Vi började med grupparbete i OGL kursen.. Vi skall analysera en grupp, och det skall bestå av en grupp från vår erfarenhet. Tex en fabriks del från vårt tidigare arbetsliv på SAAB.

Vi funkar bra i gruppen, alla tar lika mycket plats tror jag… (Visst, kände emellanåt att jag själv tog en del plats). Intressant och spännande är det. Men jag kan känna att vi har bråttom, och jag kan känna att jag inte riktigt förstår hur vi skall ro det i land.. Vi har en viss del olika uppfattning om hur vi skall nå målet kan jag känna.. Men vi får ta tag i morgon igen, och försöka enas. Tror inte det skall vara något problem, för som sagt vi är väldigt samspelta, på snudd lite otäckt samspelta..

Andra delen av dagen ägnades åt föreläsning, Ledarskap och grupp..  Tyckte det förflöt ganska smärtfritt även detta. Det mesta kändes som en upprepning av grupparbetet vi haft på förmiddagen.

Jag slås en del av vad rätt jag har och haft.. så fort jag pratar om och kritiserar en del av verksamheten, som jag fick mycket skäll och annat när jag kritiserade den under den tid vi jobbade.. När jag lägger fram det nu,, så blir det mest, ”Ja du har rätt, det var så” .. Fascinerande vad rollerna suddats ut. Man kan faktiskt känna att vi sitter i samma båt, ingen har den roll som jag befarade skulle lysa igenom innan kursen startade. Spännande..

 

Kategorier:Högskolestudier
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: