Hem > politik > Valrörelse

Valrörelse

 

2604268_orig

Hallå !! Där ute.. Det var ett tag sedan jag var aktiv på den här bloggen.Från början var det mest tänkt som en ventil i mitt politiska engagemang. Blev lite mer bla under tiden för SAAB konkursen och mitt högskole äventyr. Sen avtog skrivandet, bara lite sporadiska bloggar.

Nu är det dags att vakna igen, valrörelsen rullar igång. Och det är dags att fundera en del. Jag har sen senast valt att avsluta mitt engagemang i vänsterpartiet vänersborg, för att byta till ett annat parti, Välfärdspartiet, ett mer mitten parti och just lokalt i vänersborg, har alltså inga ideologier eller styrande från Stockholm att ta hänsyn till. Man ställer bara upp i kommunvalet. Om någon är intresserad så kan man läsa om partiet på hemsidan, klicka här Välfärdspartiet . 

Jag har för avsikt nu i valtider att delge bloggen mina funderingar. Det finns en hel del att fundera över, jag har som sagt ett förflutet under denna mandatperioden från Barn och ungdomsnämnden där jag representerat Vänsterpartiet som ledamot. Jag har mycket tankar just kring skolan, och barns utveckling och utvecklings möjligheter i Vänersborg.

Jag funderar också en del på landsbygden och landsbygdspolitiken, en stor del av Vänersborg är Dalsland. Jag tänker också en del om hur viktigt det är att Vänersborgskommun måste ta tillvara på sina tillgångar, för att skapa arbetstillfällen. Men som sagt skolan är något som legat mig varmt om hjärtat. Och det är nog där mina funderingar och betraktelser kommer att hamna.

Vill bara förtydliga en sak, att jag lämnade vänsterpartiet beror på eget val. I mycket tycker jag dom har rätt saker, men det finns en del frågor som jag känner mig obekväm i, samt har svårt att stå för det.Och då tyckte jag att det var bättre att lämna. Det handlar både om saker på riksnivå och lokalt, fast främst riks.

Så nu tar vi nya tag, nytt parti, ny färg (Lila) och nya utmaningar. Känns helt klart hur roligt som helst. Och jag känner mig väl mottagen av mina nya kompisar.

Som sagt nu kör vi stenhårt, ända in i kaklet…

Kategorier:politik
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: