Hem > Högskolestudier > De e tungt nu…

De e tungt nu…

Högskolan väst 20130204

Sicken dag… Antiklimax utan dess like. Som jag skrev i går så var tanken idag att vi skulle träffa en person från en organisation och intervjua om hur deras personal arbete bedrivs. vi såg till att vara i tid och satte oss ner för att förbereda oss, med de frågor som vi skulle ställa.. Klockan elva var det bestämt att vi skulle träffas.. Klockan kvart över tio ringer telefonen och personen vi skulle träffa förklarar att det inte blir något.. Han har inte tid, det har tydligen kört ihop sig..  Ångest.. med stort Å!

Tänker inte orda så mycket om den tänkta organisationen vi valt, mer än att det är en organisation som har möjlighet att göra livet surt för t.ex. mig som är arbetslös, om jag inte dyker upp på tid som jag blir kallad till.. Denna organisation är tydligen väldigt hårt ansatt, och vid en tidigare kontakt, när den som åtagit sig i vår grupp att söka kontakt ringde och pratade med en administratör och föreslog att vi skulle även kunna intervjua denna person, kom svaret att det gick inte det.. de får inte prata med folk utan att chefen är med?? (nu vill jag vara noga med att detta är mina ord och min tolkning av vad som berättats för mig).  OK.. inte tillmötesgående alls, fast det är klart han som skulle kommit i dag, har säkert försökt.. man får väl inte vara sån..

Jo då stod man alltså där med ingenting.. Så vad gör man jo man får helt enkelt göra en sven- Ingvars (nån som undrar vad jag menar?? klickaHär )..

Ett nytt uppslag, och faktiskt kom jag över tröskeln till en del av min ångest kring det här.. Jag lyckades få kontakt med en annan organisation, som välvilligt tar emot oss.. Helt ootrooligt.. Just detta känns bra. Men man skall väl inte ropa hej.. På torsdag skall vi i alla fall göra ett nytt försök att avancera i vårt grupparbete som  slutligen skall leda till en del av examinationen.. Jag känner att djupandning är något som jag helt slutat med dom sista veckorna, Och inte nog med det att vi skall tvinga oss på någon organisation, så skall vi även göra en individuell examination som vi i dagsläget inte har en aning om vad den innebär..  Som jag skrivit tidigare,, det är omöjligt att kravla sig ur den där gropen..

Kategorier:Högskolestudier
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: