Hem > Uncategorized > Facebook är fantastiskt..

Facebook är fantastiskt..

Facebook är en fantastisk anordning. Man har full koll på vad alla man känner gör eller har gjort, vissa ”checkar” även in så man vet exakt var dom befinner sig. Skit bra att hålla koll och notera i sin intresse bok..

man kan dela med sig av allsköns saker, allt från kort på barnen, husdjuren och intressanta artiklar ur olika tidningar, som man kanske tror att andra oxå är intresserade att ta del av. Använder man mobil telefonen kan man automatiskt ta ett kort och vips så finns det ute direkt.. Helt fantastiskt.

Istället för att prata med varandra så kan man komunisera  i varandras loggar, hur bra som helst. Som sagt hur skulle man kunna klara sig utan detta fantastiska hjälpmedel.

Det jag skulle vilja komma till är just vad fantastiskt facebook just är pga att det finns saker som man kan styra själv, tex vem man vill skall kunna läsa eller se det man lägger ut. Man kan oxå välja vilka som man vill vara vän med. Det är hur enkelt som helst. och jag lärde mig detta alldeles nyss…

För ett par dagar sedan höll jag som vanligt på att ”skanna” av nyhetsflödet på Weben angående SAAB. Och ramlade på ett inslag på Tv4 Väst. Experten:Riv arenan Jag tyckte länken roade. En person som någon på Tv4 uppgav vara expert på Arenor och sportevenemang hade uttalat sig angående upplägget att vissa kommunpolitiker i Vänersborg vill ev sälja Arenan för att den är så dyr och kostar skattebetalarna alldeles för mycket pengar. ”experten” säger att det är svårt att få en sådan här anläggning att gå ihop oavsett om kommunen eller någon privat aktör försöker att driva den. ”experten” säger att det bästa kan vara att helt enkelt riva den om man är ute efter att spara pengar, och menar på att arenan kommer att kosta så mycket pengar att 290 miljoner är bättre att bli av med än att betala 30 miljoner om året i 25-30 år vilket arenan kommer att kosta skattebetalarna i vänersborg. Han menar att 30 miljoner om året är mer än 290 miljoner. Detta roade mig, det är en såkallad ”expert” som säger detta, jag som enkel sketen industriarbetare kan räkna ut detta oxå…

Jag delade detta på facebook, för att det roade mig och trodde att det kanske fanns fler som roades av detta… Det va det. Men…. En socialdemokrat fick nån typ av flipp och började rent av attackera mig verbalt, rena personangrepp både mot mig och min vän Stefan Kärvling. I stil med som någon vän skrev som kommentar:  ”Jaja,,,han verkar rätt så mogen,,är det inte bara fjortisar som angriper någon personligt på fejjan???”

Det som denne socialdemokrat skrev, var följande: ”Supersmart! Ingen nationalekonom som föreslagit de
Gissa att ni stalinister gör bort er!”

”Inte så smarta att ni vill nyttja en investering på 300 mille? Snacka skit om bygget så ingen vill ta del av de. Eran kampanj har gjort oss losers i hela landet.
GRATTIS smart ass!! Tänk lite innan era maktkåta käftar glappar!”

”Kärvling i spetsen e största losern! Wikpedia (Säker källa enligt Kärvling. Inte nån annan seriös)…skriver Kärvling när man söker på loser.
Kom med ett konstruktivt alternativ eller lägg ner er patetiska snack”

”Kom me konstruktiva alternativ Magnus Bäckström. NU ! Ist för å länka till alteregon!!”

”Du e största losern av av alla! Kan inte tänka eget =(”

Han som var ”expert” var inte ens vänsterpartist (va jag vet iallafall, det var iallafall inte uttalat i inslaget att han skulle vara det). Jag har emottagit tråkningar förut från denne socialdemokrat han har upprepade gånger kallat mig för Stalinist och ansett att jag som inte tycker som han förstör för vår kommun. Jag har tidigare inte brytt mig, utan tagit det mer som skämt. Men denna gången tyckte jag han gick över gränsen. Och jag upplevde det han skrev till mig som olustigt och som rent personangrepp. Så efter att ha blivit kalla för Stalinist för femtielfte gången, så beslutade jag mig för att nä.. nu räcker det. Ett litet knapp tryck, så var han borta som ”vän” och efter ett tips så lärde jag mig att det även gick att gå in och blockera personen och nu slipper jag helt att se honom och de inlägg han gör i andra vänners inlägg.

Facebook är fantastiskt, jag kan själv, alldeles helt själv välja vilka människor jag vill läsa om och få info om.. Vill man inte utan tröttnar på en människa så kan bara bara radera honom.. o så finns han inte mer..

Nu när jag skrivit detta och tipsat om hur lätt det är, så får man väl se hur min egen vän lista kommer att krympa.. eller förhoppningsvis inte..

GOTT NYTT ÅR på er alla ni som roas av det en enkel och sketen gaffeltruck förare och vänsterpartist från Frändefors har att förmedla.

Kategorier:Uncategorized
 1. sven
  december 31, 2011 kl. 21:29

  sossen du skriver om har stora spritproblem. Han skriver en massa skit när han är full.

  • december 31, 2011 kl. 21:52

   Ja du Sven, kan så vara jag har inte en aning. Känner denne sosse väldigt flyktigt. Blev vän med honom på Facebook på hans önskan, för några år sedan.. Han har uppdrag för socialdemokraterna i Vänersborg visserligen inte ledande, men ändock är han en representant för Sossarna, och det är så jag känner honom, och då kan man önska att han tänker sig lite för innan han vräker ur sig. Jag tycker likväl inte att jag skall behöva ta skit o bli kallad för Stalinist o loser på ett aggressivt sätt, bara för att jag är av en annan åsikt. I allafall så fick jag olustkänslor och blev förba… Men känner inte för att fortsätta debattera strunt, oavsett om det är spritens fel eller inte..

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: